Nelly

Monday, March 29, 2010

Solbriller til kjæresten :)Dro med meg kjæresten min på Bikbok for noen uker siden og da hadde de mange kule gjennomsiktige solbriller, kjæresten min fikk lyst på det ene paret så nå har jeg kjøpt de til han :)
De er stygge men samtidig litt kule synes jeg, hva synes dere?

Alt formye hårprodukter

Jeg har det med å kjøpe noe bruke det litt også kjøpe noe nytt som er kommet fordi jeg vil prøve det.Selv m jeg har en hårspray som funker bra. Samme med hudprodukter og sminke.
Her er hårproduktene mine, det er nesten alle. Og noen av hudproduktene se dere inne i skapet.Jeg fikk en mail med en bonuskode til lookfantastic der jeg spearer ett pund :P så da måte jeg nesten bruke den på Morrocanoil cream somethingsomething. Lookfantastic er jo alltid rase på leverin så hr det vel i neste uke :)

De har forresten mass salg der inne nå og på alt mulig de selger og jeg trenger ny fuktighetskrem, kanskje jeg finner en der inne jeg liker :)

Sunday, March 28, 2010

Har dere stt denne før???

HAHA Jeg må le ihjel...

Barndomsminner

Flere enn meg som hadde et spesielt forhold til disse?


Og en jeg IKKE var noe fan av:P

Navnet på bloggen

Dette er grunnen til navnet på bloggen, når jeg skulle finne navn til bloggen var nesten alt jeg ville ha opptatt. S å da kom jeg plutselig til å tenke på en sang jeg likte når jeg var liten.

Stem på min bikini :)

Tuesday, March 23, 2010

Photo pearl


Mine siste dagers prosjekt er her, jeg trodde det skulle väre enklere enn det var, begynte på söndagskveld med to brett og gjorde to brett igår, bildet er satt sammen av 4 brett der hvert brett er 15x15cm tror jeg og 30x30 perler, så det blir med andre ord mye perler. Mye perler = mye jobb :p Når jeg var ferdig fant jeg ut at jeg hadde perla det ene brettet på feil side til at jeg skulle få sette sammen alle brettene etterpå så da var jeg pent nödt til å ta av alle perlene og perle de på plass på nytt. itt verre enn å bare finne de når de er fordelt i farge og man bare trenger og se etter nr.

Så skulle jeg sette på papir og kllippe av overflödig siden jeg ikke hadde noen skjärekniv der og da. og saksa satte seg jo fast til klippepapiret hele tida:P Så det tok lang tid, så fikk jeg bare satt sammen to av brettene, da var jeg mildt sagt lettere irritert og hadde lyst til å kaste alt i veggen og stövsuge opp perlene etterpå. Når jeg strök på klistrepapiret så var det noen perler som ikke lenger ville sitte fast på perleplata så da måtte jeg fikse opp i det og sette de på plass en og en.

Til slutt når jeg skulle sett de sammen så var det om å dytte de mest mulig sammen og trykke på papp-plata og vips snu plata og ta av perlebrettene. Det ble ikke 100% så derfor går det en tynn linje midt på bildet og perlene er litt forsövet.Men på lang avtsand ser det veldig bra ut så jeg er fornöyd, nå kan det bare gå bedre neste gang =D

Matt eller blank?
Har fått Essie Matte about you i posten, eller ikke praktisk talt måtte gå til en kiosk og hente pakka der. Er ikke den flinkeste til å legge neglelakk så det er litt utenfor her og der :P

Friday, March 19, 2010

De siste kjöpene mineTights bikbok, skjorte hm, trenchcoat zara, sminke+hår mac-isadora-kicks, öredobber ur og penn, ringer ut og penn-glitter.

sista minuten sminkmodellJeg ble sminkemodell idag igjen, men hadde ingen planer så det var göy å få noe å gjöre, alltid göy å komme hjem nysminka og fin :)

Wednesday, March 17, 2010

Makeup Case, hvilken?


Det ene koster 32dollar og det andre 34dollar :)


Har absolutt ingen inspirasjon for å blogge nå, har fått shoppet litt i det siste. Jeg kan jo ta bilde av det senere og legge ut her, ida satt jeg sminkemodell igjen göy som alltid:) Legger nok ut bilde av det her senere ikveld, skal nok begynne å pusse på et halvrundt bord vi har i hallen som jeg tenkte å male hvitt, har virkelig fått helt dilla på det nå. Også er det greit å ha noe å pusle med ikveld når kjäresten er borte. Han er forhåpentligvis hjemme om 2timer med mat fra Sibylla og drar igjen i 6-tida :( Boring! Men han må jo få gjöre ting som "han liker" som han sier:P Som om han ikke liker å tilbringe tid med meg neida:P har han jo imorgen kveld og hele helga :D Det blir deilig med helg og masse kjärestetid :D


Forrige gang han var borte så koste jeg meg med dette:)
PS: Får ikke til å legge bildet under teksten, er jeg dum?? :P Kan noen snille mennesker der ute hjelpe meg?

Tuesday, March 9, 2010

Sminkemodell idag igjen :)Idag satt jeg igjen sminkemodell, det er göy å bli sminka, mye morsommere enn å gjöre det selv :P Og idag ble det rosa öyenskygge :) Hun som sminka meg skulle sminke meg på 15min x3 og så en jeg kunne velge farger på selv på slutten som det er bilde av her. Kjedelig og måtte vaske av sminken 3 ganger :P men men ekstragöy å beholde den på i slutten da.

Friday, March 5, 2010

Biker Jeans


Jeg prövd den idag og den sitter perfekt, samtidig har dne litt kule detaljer, skal bli min på tirsdag!

DIY hårbånd


Begge hårbåndene er fra HM, kom i en pakke til 29,50.
Lilla stener 15st 22kr fra Panduro hobby.
Svart pyntegreie :P 29,50 fra Panduro Hobby

För og etter bilder

Nå har jeg bare grunna to ganger, skal muligens grunne en gang til på skostativet og male to strök hvitfarge på nökkelskapet.
Hva synes dere? Ble det ikke mye finere hvitt?

Thursday, March 4, 2010

Noe å kjöpe for lönninga ??


Denne skal bli mitt nye medlem i klesskapet.


Noen som har sett den i en Cubus-butikk? Jeg har bare sett den på nettet og i blader hittils, har ikke leta etter den heller da :P sparer det til jeg har penger, er så kjdelig og gå å se på klär når man er blakk :(

Wednesday, March 3, 2010

Acne Pistol


Me want!!Acne pistols'ene , de til höyre! Er de ikke töffe, de er riktignok litt dyrere enn det jeg vanligvis bruker på sko og stövletter. Det meste jeg har brukt på et par sko er 1300 og det var på et.....hold dere fast, buffalo sko :S IIIKKKK!! De står hjemme fortsatt, kanskje det finnes noen der ute som har så spesiell smak at de liker sånne, eller kanskje jeg blir bedt på 90talls party en gang i fremtiden :P

Ihvertfall jeg trenger ett pa nye stövletter nå og disse er jo perfekte de kan jeg ha i maange år, de har perfekt höyde og de er visst ganske comfy også , sier de som har sånne:) så da er det bare å begynne å spare da...

FocacciaIgår bakte jeg Focaccia og innen kveldn var omme var borte gitt, så må nok bake såne flere ganger. De falt i smak hos både meg og kjäresten min :) Var bare sånn ferdigpakke da, ilsett olivenolje( jeg brukte rapsolje funka fint det og) vann og gjär, men det tar jo laaaang tid med den hevinga og stekinga, det kan bli litt kjedelig i lengden men gått man har internett og tv mens man venter :P

Tuesday, March 2, 2010

http://www.mintandvintage.com/

Fant link til denne siden inne på hjemmesiden til Carin Wester, go foreslka meg med en gang jeg så forsida :P Ta en titt!

Carin Wester
Jeg digger denne kolleksjonen fra Carin wester, så mye fint :) Hva synes dere om klärne til Carin Wester, noe dere kunne tenkt dere ?

Noe å gjöre mens man venter på at middagen skal bli ferdig...