Nelly

Thursday, February 11, 2010

Sol & blå himmel


Det er så fantastisk fint vär ute og det har det värt siden jeg sto opp :) Så etter å ha inntatt litt frokostblanding og ett glass appelsinjuice for så å vaske opp så var det på tide og gå seg en laaang tur, ble ca 2timer :) Gikk ved en elv så jeg mötte på neoen ender som gikk på isen :) Det var kjempefint der, gleder meg til å gå der til våren/sommeren, det var også noen bord der så man kan jo ha piknik der år det blir vär til det:) Angrer på at jeg ikke tok med kamera så jeg kunne att noen bilder for dt var så fint med blå himmel og solen som skinte så sterkt. Men vurderer og gå dit imorgen og gå en runde rundt elven for idag gikk jeg bare på ene sida. Kankskje det blir noen fine vinterbilder da??

På vei hjem gikk jeg innom en interiörbutikk som heter önskehuset der fant jeg godisskål fra bruka på 30% og denne fine bildeholderen :)

3 comments:

Anonymous said...

Bra blogg:) Men savner fler outfitbilder altså:) Regine<3

Katarina Flatland said...

Bildeholderen var søt!!

SV: Hehe, ikke bra at du bare bruker treningstøyet hjemme! ;) Gleder megtil å få det jeg bestiller hjem, alltid morsomt med nytt treningsutstyr. Gir en liten boost!

josefin said...

jo det kan jag absolut göra :) men först måste jag städa, hehe. men det kommer! :)